Palvelut

Psykologi verkossa

Keskustele psykologin kanssa kirjoittamalla verkkopalvelun kautta.

Psykologin tavoitteena on edistää hyvinvointia ja mielenterveyttä. Voit ottaa yhteyttä missä tahansa aiheessa, johon kaipaat tietoa, tukea tai uusia näkökulmia. Aiheet voivat liittyä esimerkiksi mielenterveyteen, jaksamiseen, mielialaan, stressiin, jännitykseen, ihmissuhdeasioihin tai tulevaisuuden suunnitelmiin.

Psykologi vastaa verkkopalvelun kautta noin vuorokauden sisällä yhteydenotosta, kun keskustelun aloituksesta on yhdessä sovittu. Psykologi selvittelee tilannettasi ja etsii ratkaisuja kanssasi kyselemällä ja keskustelemalla. Palvelu on luottamuksellinen.

Verkkopalvelu on tarkoitettu yksityishenkilöille sekä sopimusasiakkaille, kuten sopimusoppilaitoksen opiskelijoille.

Keskustelun voi aloittaa rekisteröitymisen kautta, jolloin käyttäjälle muodostuu oma keskustelusivu, jolle pääsee vain käyttäjän omilla tunnuksilla. Voit kysyä lisätietoa myös yhteydenotto lomakkeella.

Verkkopalvelu toimii viiveellä - elämää uhkaavassa kriisissä soita hätäpäivystykseen puh. 112

Verkkopsykologin palvelut oppilaitokselle >>

Lisätietoja

Ota yhteyttä lisätiedusteluja varten tai tämän palvelun tilaamiseksi.

Hevosavusteiset palvelut

Psykologin vastaanotto hevosavusteisesti ja hevosavusteinen ohjaus.

Hevonen ja psykologi toimivat työparina. Hevonen elää vuorovaikutuksessa tässä ja nyt, peilaten ihmisen tunnetilaa ja käytöstä. Hevosen kanssa toimiessamme vuorovaikutuksessa voimme oppia jotain itsestämme, tavoistamme liikkua ja olla, ajatella ja tuntea.

Psykologin hevosavusteinen vastaanotto on selvittelevä mielenterveyden tukipalvelu, jossa hevosta käytetään avuksi asiakkaan tilanteen selvittämiseen ja selkeyttämiseen, sekä muutoksen tueksi. Tapaamiset sisältävät asiakkaan tilannetta selvitteleviä keskusteluja, tutustumista hevoseen, hevoslaumaan ja hevosen elämäntapoihin. Mahdollisesti myös hevosen hoitoa, talutusta ja erilaisia harjoituksia hevosen kanssa.

Tärkeää osa toiminnan vaikuttavuutta on elävällä vuorovaikutuksella ja kohtaamisella, elämyksellisyydellä ja kokemuksellisuudella. Kaikkea ei tarvitse muuttaa sanoiksi. Sanoilla on kuitenkin usein oma tärkeä osansa prosessia tilanteen selvittämisessä ja muutoksessa.

Hevonen on mukana jokaisella tapaamisella. Tapaamisia sovitaan kuuden kerran jaksoina. Tavoite sovitaan ensimmäisellä käyntikerralla. Tapaamiset kestävät puolitoista tuntia, ja ne ovat noin kerran viikossa.

Lisätietoja

Ota yhteyttä lisätiedusteluja varten tai tämän palvelun tilaamiseksi.

Työterveyspsykologi

Työterveyspsykologin palvelut

Lisätietoa yhteydenoton kautta.

Lisätietoja

Ota yhteyttä lisätiedusteluja varten tai tämän palvelun tilaamiseksi.